makeup
Bemutatkozás

A Zöld Bárók Mezőgazdasági Termelő, Feldolgozó és Szolgáltató Kft. 1993-ban alakult, mely az elmúlt évtizedekben meghatározó piaci szereplővé nőtte ki magát Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Cégünk jelenleg közel 100 főt foglalkoztat, és 1500 hektáron gazdálkodik.

 

Vállalkozásunk fő profilja a kukorica, napraforgó, búza, repce, továbbá az alma és paradicsom termesztése. Feldolgozó üzemünkben pedig aszeptikus, sűrített paradicsomot és almavelőt gyártunk nagy kiszerelésben. Megalakulásunk óta a megye meghatározó élelmiszeripari vállalatainak vagyunk a beszállítói. S ezen évtizedes partneri kapcsolatok is elismervényei annak, hogy az elérhető legmagasabb minőséget, versenyképes áron tudjuk nyújtani partnereinknek.

 

Vállalatunk küldetéstudata, hogy felelősséggel tartozunk a partnereiknek és fogyasztóinknak. A tisztességes és etikus piaci szerepvállalásunk, vállalatunk egyik fontos építőköve. Folyamatosan arra törekszünk, hogy csökkentsünk költségeinket a versenyképes piaci szolgáltatás érdekében. Ugyanakkor felelősséggel tartozunk munkatársainknak, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltányos fizetés mellett, rendezett és biztonságos munkakörülményeket biztosítsunk. Felelősek vagyunk az utánunk következő generációkért, a környezetünkért és a természeti erőforrásokért, ezért a természeti környezettel is harmóniára törekszünk a fenntartható fejlődés érdekében.